Betaalmethoden

Ractem aanvaardt verschillende betalingswijzen. Als algemene regel geldt dat we de goederen pas versturen zodra de betaling ontvangen is.

BANKOVERSCHRIJVING

BANK: ING Belgique SA

IBAN: BE36 3632 1677 0081

BIC: BBRUBEBBXXX


Ten name van: Ractem Sistemas SL

Zodra de overschrijving is gedaan, is het raadzaam om het betalingsbewijs naar onze klantenservice te sturen zodat de bestelling kan worden voorbereid; anders wordt de bestelling pas verwerkt nadat de betaling is ontvangen.

Overschrijvingen van andere organisaties dan ING Bank kunnen tot twee bankwerkdagen (weekenden of feestdagen niet meegerekend) duren voordat ze ons bereiken, afhankelijk van de bankwetgeving.

CREDIT- OF DEBET CARD

VISA / MASTERCARD

Betalingen kunnen gemakkelijk worden verricht met een krediet- of debetkaart, hetzij Visa of Mastercard. Na het invoeren van de kaartgegevens, de vervaldatum en het CVV* dat op de achterzijde van de kaart staat, maakt het platform automatisch verbinding met de financiële instelling, die verantwoordelijk is voor het veilig uitvoeren van de transactie. Om te controleren of de aankoop bewust wordt gedaan door de eigenaar van de kaart, stuurt de financiële instelling meestal een beveiligingscode** naar de mobiele telefoon van de eigenaar, een nummer dat op het scherm moet worden ingevoerd om de betaling te bevestigen. Zodra de code is ingevoerd en als alle informatie correct is ingevuld, bevestigt de bank de transactie en is de aankoop voltooid.

* De CVV (“Card Verification Value”) is de verificatiecode voor credit- of debetkaarten, bestaande uit de drie cijfers die op de achterkant van de kaart staat.

** In plaats van een code kan uw bank ook een vingerafdruk, gezichtsherkenning of andere methode gebruiken als autorisatiemethode. De te gebruiken methode is namelijk een keuze van uw bank.

OP REKENING BETALEN

Om deze betaalwijze aan te vragen, kunt u schriftelijk contact opnemen met onze klantenservice via e-mailadres info@ractem.be of telefonisch via telefoonnummer 02 364 01 85.

De wijze van betaling zal in elk gevraagd geval afzonderlijk worden bestudeerd aan de hand van een financiële studie van de koper.

Gratis verzending vanaf €250 *
Online kortingen
Verzending in max. 7 werkdagen
Scherpe offertesinfo@ractem.be
+32 (0) 2 364 01 85

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00