Magazijnstellingen

Ontdek een breed assortiment aan magazijnstellingen geschikt voor kantoren, magazijnen, werkplaatsen, winkels, opslagruimtes en woningen. Deze stellingen, variërend van eenvoudige metalen rekken tot geavanceerde opslagsystemen, zijn ontworpen om ruimte te maximaliseren, goederen toegankelijk te houden en de efficiëntie te verhogen.

Of u nu een klein bedrijf runt of een groot magazijn beheert, de juiste stellingen voor het magazijn kunnen een wereld van verschil maken. Ze helpen bij het categoriseren van producten, het versnellen van de orderverwerking en het verbeteren van de workflow. Bovendien zijn onze stellingen ontworpen om te voldoen aan diverse opslagbehoeften - van lichte artikelen zoals kantoorbenodigdheden tot zwaardere items zoals industriële apparatuur.

Bij Ractem begrijpen we dat geen twee magazijnen hetzelfde zijn. Daarom bieden we magazijnstellingen die volledig aanpasbaar zijn. U kunt kiezen uit verschillende materialen, afmetingen en ontwerpen. Of u nu behoefte heeft aan verstelbare legborden, speciale afwerkingen of stellingen die bestand zijn tegen zware belastingen, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Palletstellingen
Tot 1000 kg per pallet
Palletstellingen
Tot 1000 kg per pallet

Ractem palletstellingen is een opslagsysteem dat is ontworpen om pallets direct en mechanisch op te slaan met behulp van vorkheftrucks.

Stellingen voor Zware lasten
Tot 975kg per legbord
Zware lasten
Tot 975kg per legbord
 Stellingen voor middelzware lasten
Tot 500kg per legbord
middelzware last
Tot 500kg per legbord
Tot 275kg per legbord
Lichte last
Tot 275kg per legbord
Cantilever racks
Tot 220 kg per draagarm
Draagarmstellingen
Tot 220 kg per draagarm

Draagarmstellingen voor de opslag van lange goederen zoals buizen, metalen platen, opgerolde slangen, lijstwerk of houten planken.

Stellingen voor middelzware en zware lasten
Tot 975 kg per legbord
Grootvakstellingen
Tot 975 kg per legbord

Grootvakstellingen zijn ontworpen en vervaardigd om middelzware en zware lasten tussen 200 en 975 kg per legbord te dragen. Zeer veelzijdige modellen, met een grote verscheidenheid aan afmetingen en afwerkingen die helpen de ruimte optimaal te benutten en de orde in het bedrijf te handhaven.

Stellingen voor lichte lasten
Tot 150 kg per legbord
Legbordstellingen
Tot 150 kg per legbord

Legbordstellingen voor lichte lasten met een draagvermogen tot 150 kg per plank. Verschillende modellen die zich aanpassen aan elke opslagbehoefte in bergingen, opslagruimtes, kleine magazijnen en winkels.

Bandenstellingen
Verschillende modellen
Bandenstellingen
Verschillende modellen

Het meest gebruikte opslagsysteem in werkplaatsen en garages voor de opslag van banden. Robuuste, sterke rekken met maximale veiligheid.

Rekken om kleding op te hangen
Rekken voor hangende kleding

Specifiek model voor het opbergen van hangende kleding. Ze zijn eenvoudig te monteren, zeer veilig en onderhoudsarm dankzij de professionele afwerking.

Stellingen met frame
Tot 975kg per legbord
Stellingen met frame
Tot 975kg per legbord
Stellingen met metalen legborden
Stellingen met metalen legborden
Tot 750kg per legbord
Handmatig laden
Tot 975 kg per legbord
Stellingen met spaanplaten
Tot 975 kg per legbord
Boutloze stellingen
Eenvoudige montage
Stellingen zonder schroeven
Eenvoudige montage

Stellingen zonder schroeven kunnen snel en gemakkelijk worden gemonteerd, wat tijd bespaart in het magazijn. Het resultaat is een solide structuur die u gemakkelijk kunt aanpassen aan de beschikbare ruimte.

Verzinkt

Verzinkte of gegalvaniseerde stalen rekken zijn ontworpen en vervaardigd om tussen 250 kg en 600 kg per legbord te dragen, afhankelijk van de verschillende modellen en configuraties.

Industriële magazijnstellingen
Handmatig orderpicking
Stellingen industriële opslag
Handmatig orderpicking

Stevige stellingen speciaal ontworpen voor industriële magazijnen. Ontdek het assortiment metalen stellingen die geschikt zijn voor zware en/of lange ladingen.

Magazijnstellingen
Tot 975 kg
Magazijnrekken
Tot 975 kg

Magazijnrekken met een draagvermogen tot 975 kg per legbord. Ontdek onze verscheidenheid aan modellen metalen rekken en stellingen, perfect voor elk type magazijn. Industriële kwaliteit en duurzaamheid.

Werkplaats
Werkplaats
Opbergrekken
en garages
Bergruimten
en garages

Rekken die u helpen orde te scheppen in uw opslagruimte. Ontdek de verschillende modellen met draagvermogens tussen 80 kg en 640 kg per plank en een groot aantal afmetingen om de ruimte optimaal te benutten.

Kantoorstellingen
en archiefruimtes
Kantoorstellingen
en archiefruimtes

Veelzijdige opbergsystemen, met een groot aantal afmetingen en afwerkingen waarmee u de ruimte optimaal kunt benutten en uw kantoor opgeruimd kunt houden. Ideaal voor archief- en documentatieruimtes.

Winkelschappen
Verzinkt en verchroomd
Winkelschappen
Verzinkt en verchroomd

Gegalvaniseerde en verchroomde stalen rekken voor winkels. Ideaal voor alle soorten winkels en magazijnen, ze passen zich perfect aan de opslagbehoeften van uw bedrijf aan.

Verchroomde stalen rekken
Verchroomd

Zorgvuldig ontworpen, modulaire en zeer veelzijdige rekken geschikt voor plaatsen waar de rekken naast opslag ook een decoratieve functie vervullen. Ideaal voor winkels, kantoren en woningen.

 

Verchroomde stalen onderdelen
Verchroomde onderdelen

Ontwerp uw eigen verchroomde stalen rekken en stellingen met ons assortiment schappen, draadmanden, displayplanken, flessenplanken, kledingstangen, wielen en handgrepen.

Aanbevolen stellingen

Als u overweegt om magazijnstellingen te kopen, bent u bij Ractem aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen een breed scala aan producten, maar ook deskundig advies om u te helpen de juiste keuze te maken. En met onze concurrerende prijzen en gratis levering bij bestellingen vanaf €250, krijgt u waar voor uw geld. Elk product in ons assortiment is zorgvuldig getest en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw investering jarenlang meegaat.

Waarom kiezen voor Ractem?

Bij Ractem streven we ernaar om onze klanten de beste ervaring te bieden. We zijn trots op onze unieke verkooppunten die ons onderscheiden in de markt:

  • Een breed assortiment industriële metalen stellingen geschikt voor diverse toepassingen.
  • Persoonlijk advies en op maat gemaakte oplossingen voor al uw opslagbehoeften.
  • Meer dan 10 jaar ervaring in de branche, wat ons tot experts maakt in ons vakgebied.
  • Gratis verzending in heel Nederland en snelle levering binnen 4 tot 5 werkdagen.
  • Gepersonaliseerde industriële stellingen; stel uw eigen stellingen samen naar uw wensen.

Bestel je magazijnstellingen nu!

Als u niet zoveel lading hoeft op te slaan, kunt u in uw specifieke opslagbehoeften voorzien met de metalen legbordstellingen (schroefstellingen, ST-150 stellingen en verschroomde stellingen) om lichte lasten tot 150 kg te dragen.

En onze robuuste metalen grootvakstellingen voor middelzwaar en zwaar gebruik zijn ontworpen en geproduceerd om tot 975 kg per legbord te dragen. In dit assortiment zijn er verschillende configuraties mogelijk, waardoor het zeer veelzijdige modellen zijn, met een grote verscheidenheid aan afmetingen en afwerkingen die klaar zijn om de zwaarste en meest omvangrijke ladingen te dragen, zoals de Picking stellingen.

Een van de grote voordelen van de metalen rekken van Ractem is dat ze gemakkelijk configureerbaar zijn: u kunt ze aanpassen aan uw ruimte en benodigde belasting door varianten zoals de hoogte, breedte, diepte of de regeling van de legborden aan te passen.

Ontdek industriële kwaliteit en weerstand in een handomdraai dankzij een breed assortiment rekken die geschikt zijn voor allerlei toepassingen. Van magazijnen, opslagruimtes, kantoren en winkels tot privéwoningen. Dankzij hun professionele kwaliteit zijn ze eenvoudig te monteren en onderhoudsarm. Wij zijn specialisten in stellingen voor industriële magazijnen

Onder onze opslagapparatuur hebben we een selectie rekken voor bergingen opslagruimtes (bergingen en garages), winkelrekken (in verzinkt en verchroomd staal) en kantoorstellingen met modellen die speciaal zijn ontworpen voor het opbergen van dossiers.

U vindt ook een model voor het opbergen van hangende kleding en metalen rekken voor banden, zeer robuust en resistent, ideaal voor garages en mechanische werkplaatsen.

En voor een betere organisatie kunt u uw metalen stellingen aanvullen met stelling-, magazijn- of ladebakken en andere organisatiesystemen voor het classificeren en archiveren van documenten en kleine voorwerpen.

Dit stellingensysteem is een aanpasbaar en veelzijdig concept waarvan de onderdelen los van elkaar staan dat de opslagruimte optimaliseert door zich aan te passen aan de beschikbare ruimte. Op deze manier kunnen stellingrijen met verschillende afmetingen worden samengesteld, die praktisch op maat wordt gemaakt. Bij Ractem bieden we modulaire stellingen met alle benodigde onderdelen voor montage.

  • Wat is de levertijd van de magazijnstellingen?

De meeste van onze producten worden binnen 4 tot 5 werkdagen geleverd.

  • Bieden jullie ook maatwerk oplossingen voor magazijnstellingen?

Ja, wij bieden gepersonaliseerde industriële stellingen waarbij u uw eigen stellingen kunt samenstellen naar uw wensen.

  • Is er een minimum bestelbedrag om in aanmerking te komen voor gratis verzending?

Ja, voor gratis verzending geldt een minimum bestelbedrag van €250.

Gratis verzending vanaf €250 *
Online kortingen
Verzending in max. 7 werkdagen
Scherpe offertesinfo@ractem.be
+32 (0) 2 364 01 85

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00