Magazijnbenodigdheden

Het opbergen van kwalitatieve en economische producten is een van de specialiteiten van Ractem. Onze magazijnbakken, stellingbakken, ladebakken, stapelbare modules en metalen modules zijn ontworpen om uw ruimtes op een praktische manier schoon en netjes georganiseerd te houden. We hebben ook een breed assortiment verchroomde serveerwagens.

Deze opbergkratten en modules kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in alle soorten metalen rekken, waardoor de beschikbare ruimte voor opslag optimaal wordt benut. En de verchroomde trolleys helpen bij het transport als oplossing voor het sorteren en classificeren van kleine voorwerpen.

Stellingbakken
Opslag kleine onderdelen
Stellingbakken
Opslag kleine onderdelen

Stapelbare kunstof stellingbakken geschikt om allerlei kleine onderdelen te classificeren en op te bergen. Ideaal voor rekken, met verwijderbare verdeelschotten.

Kunstof ladebakken
Kunstof. Stapelbaar.
Ladebakken
Kunstof. Stapelbaar.

Stapelbare kunstof ladeblokken voor het opbergen en sorteren van allerlei kleine onderdelen. Het heeft verdeelschotten aan de binnenkant van de laden.

Verchroomd stalen trolleys
Gemaakt van verchroomd staal
Serveerwagens
Gemaakt van verchroomd staal

De verchroomde stalen serveer- of etagewagens hebben een hoogwaardig en functioneel ontwerp, hun lichte gewicht en functionaliteit zorgen voor een perfecte wendbaarheid.

Stapelbare modules
Met grijpopening of laden
Stapelbare modules
Met grijpopening of laden

Stapelbare modules met bakken met grijpopening of met laden; voor het opbergen van kleine voorwerpen. Verschillende modellen om een oplossing te bieden voor elke opslagbehoefte.

Metalen modules
Metalen modules

Hoogwaardige modules van plaatstaal met transparante laden van polypropyleen. Ideaal voor het opbergen van kleine onderdelen en reserveonderdelen.

Organisatie in kantoren, werkplaatsen of magazijnen is essentieel om efficiënt te kunnen werken. Bij Ractem helpen we u om uw installatie netjes te houden en denken we zelfs aan de kleinste voorwerpen, zoals onderdelen, reserveonderdelen in werkplaatsen of archiefdocumenten in kantoren. In dit gedeelte vindt u verschillende producten voor het archiveren van documenten en de beste opties om orde te houden op de werkplek.

Onze magazijn- en stellingbakken schuifladen voor rekken hoeven niet gemonteerd te worden. Hierdoor zijn ze een gemakkelijke en voordelige opbergoplossing om de beschikbare opbergruimte in uw rekken te optimaliseren. Garages, reparatiewerkplaatsen, de gezondheidssector of de industriële sector zijn enkele plaatsen waar deze bakken vaak worden gebruikt. Deze opbergboxen zijn gemaakt van polypropyleen van hoge kwaliteit, waardoor ze zeer goed bestand zijn tegen zuren, vetten en andere chemicaliën.

Onze stapelbare magazijnbakken hebben een brede opening aan de voorkant voor gemakkelijke toegang tot gebruiksvoorwerpen. Of u ze nu op een meubel plaatst of stapelt, uw spullen zijn altijd binnen handbereik.

De stapelbare stellingbakken zijn ook ontworpen voor gemakkelijke toegang en zijn de ideale oplossing voor het opbergen van kleine onderdelen en gesorteerde items. Voor de stellingbakken beschikken we ook over optionele verdeelschotten om de ruimte naar wens te verdelen. En als u de aankoop van verdeelschotten achterwege laat, is de stellingbak het ideale product om documenten in op te bergen.

Onze stapelbare modules zijn functionele en praktische opslagsystemen, speciaal ontworpen voor het opbergen van kleine onderdelen, zoals reserveonderdelen voor de werkplaats of kantoorbenodigdheden. Deze opbergsystemen onderscheiden zich door hun veelzijdigheid. In de metalen modules kunt u allerlei kleine onderdelen als schroeven, bouten, moeren of andere kleine onderdelen opbergen. En in de stapelbare modules kunt u kiezen tussen magazijnbakken met open voorzijde of lades. In de kunststof  stellingbakken kunt u kiezen uit verschillende formaten en optionele verdeelschotten.

Als onderdeel van de uitrusting in magazijnen en werkplekken vindt u in dit gedeelte ook ons assortiment verchroomde stalen serveerwagens (ook wel etagewagens of trolleys genoemd). Die zijn ontworpen om u te helpen bij het transport van onderdelen, materialen en documentatie in kantoren, werkplaatsen of magazijnen.

Met de multifunctionele serveerwagens van Ractem kunt u eenvoudig en moeiteloos documenten en andere voorwerpen vervoeren. Deze trolleys zijn bestand tegen stoten en krassen die tijdens het transport kunnen ontstaan.

Gratis verzending vanaf €250 *
Online kortingen
Verzending in max. 7 werkdagen
Scherpe offertesinfo@ractem.be
+32 (0) 2 364 01 85

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00