Gegalvaniseerde stelling, eenvoudig te monteren zonder schroeven. Draagvermogen tot 230 kg per plank.

Op voorraad
Kwaliteit
Zonder schroeven en bouten
5 jaar garantie
GalvaPro stelling

Configuratie

159,88
incl. BTW
132,13€
TOTALE breedte: +86 mm. Tevens wordt een vrije ruimte van 100 mm aan elke zijde aanbevolen.
1100 Kg
150 Kg
-
+
159,88
incl. BTW
132,13€
  • Technische specificaties
  • Montagehandleiding
  • Eenvoudige montage zonder schroeven

  • Legborden per 25 mm in hoogte verstelbaar

  • Grote corrosiebestendigheid

  • Draagvermogen per niveau tot 230 kg

Het nieuwe stellingmodel GalvaPro is de ultieme opbergoplossing in gegalvaniseerd staal. Een geraffineerd ontwerp dat niet in strijd is met de stevigheid van dit opbergrek, dat tot 230 kg belasting per plank kan dragen met een gelijkmatig verdeeld gewicht.

Deze gegalvaniseerde stalen stelling kan afzonderlijk of in een combinatie van verschillende schappen worden geplaatst, die bestaat uit een beginmodule en zoveel extra modules als nodig, zodat in elke opslagbehoefte kan worden voorzien.

Wat is het verschil tussen een beginmodule en een extra module?

- Beginmodule: bestaat uit 4 verticale staanders en zoveel legborden als gewenst. Hij kan zelfstandig worden geïnstalleerd zonder dat hij aan een andere module moet worden gekoppeld. Deze module is altijd het beginpunt van een combinatie bestaande uit  verschillende stellingen.

- Extra module: bestaat uit 2 staanders en zoveel legborden als gewenst. Hij moet altijd naast een andere module worden geplaatst, waarmee hij aaneengesloten stutten deelt, zoals op de afbeelding te zien is. 

 

Om de totale lengte van de installatie te berekenen, telt u 80 mm op bij de breedte van de beginmodule + 6 mm voor elke extra module die op het schap wordt geplaatst. In beide modules moet de diepte met 36 mm worden vergroot. Bovendien is het raadzaam een ruimte van 100 mm vrij te laten aan het begin en einde van de rij modulaire stellingen.

Dankzij de kwaliteit van de constructie en het geraffineerde ontwerp is de GalvaPro ideaal voor zowel magazijnen als winkels. Dit model metalen stellingen voor middelzware lasten wordt speciaal aanbevolen voor magazijnen en opbergruimten in zolders, garages en (bij)keukens, omdat het een grote weerstand tegen corrosie biedt dankzij de afwerking in gegalvaniseerd staal. De montage is zeer eenvoudig en vereist geen schroeven, maar alleen een rubberen hamer.

Om aan elk gebruik te kunnen worden aangepast, kan deze stelling van gegalvaniseerd staal tot 3 meter hoog worden geconfigureerd en zijn de legborden om de 25 mm verstelbaar. Bij de bestelling kunt u ook de diepte van de legborden (van 300 tot 600 mm) en  het aantal gewenste niveaus kiezen.

 

Beoordelingen van dit product

Aantal beoordelingen:270
Gemiddelde score: 4.8 / 5
starstarstarstarstar
el 04/06/2024
starstarstarstarstar
5 / 5
très bien
el 03/06/2024
starstarstarstarstar
5 / 5
Je donne 5* pour le produit néanmoins je trouve qu'il serait nécessaire de joindre une notice de montage avec le produit car son absence nous a mis en difficulté ... à monter et démonter car bien que le montage soit aisé il faut le faire dans un certain ordre . Maintenant que c'est fini je suis ravie et le produit correspond à mes attentes. Design parfait. Cordialement. MC MULLER
el 12/05/2024
starstarstarstarstar
5 / 5
C’est la deuxième fois que je commande des étagère Galva Pro pour mon garage très humide. Qualité au top. Très facile a monter, même seul. Très stable. Aucune trace de rouille après plusieurs années sous forte humidité.

Gerelateerde producten

Gratis verzending vanaf €250 *
Online kortingen
Verzending in max. 7 werkdagen
Scherpe offertesinfo@ractem.be
+32 (0) 2 364 01 85

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00