Maga

Ractem is veel meer dan alleen metalen stellingen. Daarom vindt u in deze uitgebreide sectie een ruim aanbod aan industriële magazijnbenodigdheden van professionele kwaliteit voor al uw behoeften op het gebied van de optimalisatie van opslagprocessen..

Werkbanken en inpaktafels, stapelbakken, magazijnstellingbakken en trolleys voor het transport van goederen op het werk zijn slechts enkele van de opties die u online bij ons kunt kopen.

Rooster
Lijst

Als het gaat om de uitrusting van uw werkplek, kies dan voor kwalitatieve en duurzame producten. Onze organisatieartikelen zijn vervaardigd volgens hoge industriële kwaliteitsnormen, zodat ze goed bestand zijn tegen stoten en duurzaam zijn. Dit alles voor een zeer concurrerende prijs.

Dankzij onze stapelbare bakken en magazijnstellingbakken kunt u uw voorzieningen netjes houden, want ze kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in alle soorten metalen rekken, waardoor de beschikbare opslagruimte optimaal wordt benut.

Als onderdeel van de inrichting van magazijnen en werkplekken vindt u in deze rubriek ook verschillende soorten steekwagens en werkbanken.

Enerzijds is ons assortiment aluminium steekwagens en verchroomde stalen steekwagens ontworpen om u te helpen bij het vervoer van materiaal en documentatie in kantoren, werkplaatsen of magazijnen.

Met de multifunctionele wagens van Ractem kunt u eenvoudig en moeiteloos documenten en andere voorwerpen vervoeren. Deze aluminium trolleys zijn bestand tegen stoten en krassen die tijdens het verplaatsen kunnen ontstaan.

Voor werkbanken hebben we verschillende modellen met verschillende configuraties, maten en afmetingen om gereedschap netjes te houden en ruimte te besparen. Ze bieden maximaal comfort en ergonomie bij het werken en zijn zeer goed bestand tegen de gebruiksomstandigheden, zowel door het materiaal waarvan ze gemaakt zijn als door hun structuur.

Gratis verzending vanaf €250 *
Online kortingen
Verzending in max. 7 werkdagen
Scherpe offertesinfo@ractem.be
+32 (0) 2 364 01 85

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00