Zeer stevige rekken speciaal voor het ophangen van kleding.

Op voorraad
Kwaliteit
Zonder schroeven en bouten
5 jaar garantie
Picking Confectiestelling

Configuratie

187,50
incl. BTW
154,96€
1500
TOTALE breedte: 1660 mm. Daarnaast wordt een vrije ruimte van 100 mm aan elke kant aanbevolen.
200 Kg
-
+
187,50
incl. BTW
154,96€
  • Technische specificaties
  • Montagehandleiding
  • Kledingstangen per 50 mm in hoogte verstelbaar

  • Draagvermogen per kledingstang tot 200 kg

  • Schroeven meegeleverd voor verankering aan de vloer

Heeft u een oplossing nodig voor het opbergen van werkkleding? Zo ja, dan zijn de Picking rekken voor hangende kleding wellicht het antwoord. Het is een zeer robuust opbergmeubel, speciaal ontworpen om het gewicht te dragen van de gebruikelijke werkkleding, zoals broeken, vesten, overalls of beschermende kleding tegen de kou.

Binnen de estanterías metálicas metalen stellingen maakt dit model voor hangende kleding deel uit van de Picking-familie, zodat het mogelijk is rekken toe te voegen of configuraties op maat te maken met legborden en stangen.

Dit type rek is gebruikelijk op plaatsen waar het nodig is om extra werkkleding in de buurt te hebben, zoals in garages of in de industrie.

Een van de voordelen van dit stevige rek is dat het om de 5 cm in hoogte verstelbare stangen heeft. Het rek kan twee of drie niveaus hebben, zodat kleding van verschillende lengte kan worden opgehangen, zoals overalls, broeken, tuinbroeken, jassen... Daarnaast is het ook mogelijk om de hoogte en diepte van dit rek te configureren, dat een zeer resistente epoxyverf afwerking heeft in blauw en oranje.

Vaak kan dit soort kleding vrij zwaar zijn, daarom is het hangende kledingrek voorbereid op een belasting tot 200 kg per kledingstang en heeft het voor extra veiligheid de mogelijkheid om het aan de vloer te verankeren door middel van de meegeleverde schroeven.

In ieder geval zijn de hangrekken voor kleding eenvoudig te monteren en onderhoudsarm dankzij hun professionele kwaliteit. Bovendien worden ze geleverd met 5 jaar garantie.

Als u deskundig advies nodig hebt voor de installatie van hangende kledingrekken of een van onze modellen metalen rekken, bieden we u bij Ractem persoonlijke hulp en zoeken we naar de beste optie voor een maximaal gebruik van uw installatie, waarbij we alle behoeften beoordelen, zowel wat betreft de belading als de ruimte.

Een stellingsysteem bestaat uit een basisrek en zoveel extra aanbouwrekken als nodig zijn om in elke opslagbehoefte te voorzien.

Wat is het verschil tussen een basisrek en een aanbouwrek?

- Basis rek: de basissectie bestaat uit 4 verticale staanders en zoveel stangen als gewenst. Het basisrek kan zelfstandig worden geïnstalleerd zonder dat hij aan een ander rek hoeft te worden gekoppeld. Ze vormen altijd het beginpunt van een rekkenlijn.

- Aanbouwrek: de aanbouwsectie bestaat uit 2 staanders waaraan u zoveel stangen kunt toevoegen als u wilt. Het is noodzakelijk om deze naast een ander rek te installeren, waarmee ze aaneengesloten staanders gemeen hebben (zoals in de afbeelding). 

Houd er rekening mee dat het basisrek en de meerdere aanbouwrekken dezelfde dieptemaat moeten hebben, terwijl zowel de hoogte als de breedte verschillend kunnen zijn.

Om de totale lengte van de installatie te berekenen, telt u 160 mm op bij de breedte van het basisrek + 50 mm voor elk extra aanbouwrek die in het rek wordt geplaatst. Als extra veiligheidsmaatregel wordt aanbevolen de verschillende modules aan de vloer te verankeren met de schroeven die bij elk rek worden meegeleverd. Bovendien is het raadzaam een ruimte van 100 mm vrij te laten aan het begin en einde van de rekken.

Beoordelingen van dit product

Aantal beoordelingen:12
Gemiddelde score: 4.8 / 5
starstarstarstarstar
el 28/01/2024
starstarstarstarstar
5 / 5
Prévoir en couleur blanche
el 17/08/2023
starstarstarstarstar
5 / 5
Très bonne qualité. Dommage qu'il n'en existe pas en métal brut ou galva pro (plus discret)
el 05/04/2023
starstarstarstarstar
5 / 5
Excellent rapport qualité/prix
Gratis verzending vanaf €250 *
Online kortingen
Verzending in max. 7 werkdagen
Scherpe offertesinfo@ractem.be
+32 (0) 2 364 01 85

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00