Verzinkt stalen bandenstelling, eenvoudige montage zonder schroeven.

Op voorraad
Kwaliteit
Zonder schroeven en bouten
5 jaar garantie
GalvaPro bandenstelling

Configuratie

134,41
incl. BTW
111,08€
TOTALE breedte: +86 mm. Tevens wordt een vrije ruimte van 100 mm aan elke zijde aanbevolen.
400
-
+
134,41
incl. BTW
111,08€
  • Technische specificaties
  • Montagehandleiding
  • Eenvoudige montage zonder schroeven

  • Verzinkt staal

  • Legborden per 25 mm in hoogte verstelbaar

De GalvaPro bandenstelling van gegalvaniseerd staal zijn ideaal voor de opslag van banden in een garage. Deze metalen stellingen onderscheiden zich doordat ze in hoogte, breedte en niveau kunnen worden ingesteld.

Dankzij de om de 25 mm verstelbare legborden kunt u banden van verschillende afmetingen op dezelfde plank opslaan. Ontdek de GalvaPro bandenstelling!

Onder de verschillende modellen bandenrstellingen die we bij Ractem hebben, valt de GalvaPro stelling op door haar gegalvaniseerde stalen afwerking en zijn eenvoudige montage zonder schroeven.

Een ander pluspunt zijn de verstelbare schappen, waardoor verschillende soorten banden in hetzelfde rek kunnen worden opgeslagen. De diepte van deze schappen is vast (400 mm) en ze kunnen worden gevarieerd in hoogte (van 2 tot 3 m hoog), breedte en aantal niveaus (met de mogelijkheid van 2, 3 en 4 niveaus).

Naast de vele configuraties biedt de GalvaPro bandenstelling ook het voordeel dat verschillende stellingen tezamen gevoegd kunnen worden. De stellingen bestaan dan uit een beginmodule en zoveel extra modules als nodig, waardoor in elke opslagbehoefte kan worden voorzien.

  • Beginmodule: bestaat uit 4 verticale staanders en zoveel legborden als gewenst. Hij kan zelfstandig worden geïnstalleerd zonder dat hij aan een andere module moet worden gekoppeld. Deze module is altijd het beginpunt van een schap stellingen.
  • Extra module: bestaat uit 2 staanders en zoveel legborden als gewenst. Hij moet altijd naast een andere module worden geplaatst, waarmee hij aaneengesloten stutten deelt, zoals op de afbeelding te zien is. 

Om de totale lengte van de installatie te berekenen, telt u 80 mm op bij de breedte van de eerste module + 6 mm bij elke extra module die in het schap stellingen wordt geplaatst. Voor beide modules moet 36 mm bij de diepte worden opgeteld. Bovendien is het raadzaam om een opening van 100 mm aan het begin en einde van het gehele stellingschap te laten.

Beoordelingen van dit product

Aantal beoordelingen:38
Gemiddelde score: 4.5 / 5
starstarstarstarstar
el 20/04/2024
starstarstarstarstar
4 / 5
Bon produit conforme facile à assembler
el 17/08/2023
starstarstarstarstar
5 / 5
Facilité d'installation, bon maintien des pneus. Un simulateur du nombre de pneus logeables pourrait être intéressant
el 15/12/2022
starstarstarstarstar
2 / 5
L’échelle manquée le support de milieu.

Gerelateerde producten

Gratis verzending vanaf €250 *
Online kortingen
Verzending in max. 7 werkdagen
Scherpe offertesinfo@ractem.be
+32 (0) 2 364 01 85

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00