Zeer robuuste stelling voor de opslag van banden.

Op voorraad
Kwaliteit
5 jaar garantie
Picking bandenstelling

Configuratie

222,98
incl. BTW
184,28€
TOTALE breedte: +210 mm. Tevens wordt een vrije ruimte van 100 mm aan elke zijde aanbevolen.
-
+
222,98
incl. BTW
184,28€
  • Technische specificaties
  • Montagehandleiding
  • Epoxyverf afwerking met hoge duurzaamheid

  • Legborden per 50 mm in hoogte verstelbaar

  • Schroeven meegeleverd voor verankering aan de vloer

De Picking bandenstelling is speciaal ontworpen voor de opslag van banden in reparatiewerkplaatsen en garages. Het belangrijkste kenmerk van deze metalen stellingen is hun robuustheid, aangezien zij voorbereid zijn om het grote gewicht van de banden te dragen, waardoor ze overzichtelijk ingedeeld en opgeslagen kunnen worden.

De Picking stelling is een topper in de categorie bandenstellingen dankzij haar robuustheid en de per 50 mm in hoogte verstelbare schappen, die de opslag van banden van verschillende afmetingen vergemakkelijken.

Het heeft ook een aantrekkelijk ontwerp in blauw en oranje of blauw en grijs en kan worden geconfigureerd tot een hoogte van maximaal 3 meter. Bovendien kunnen zowel de diepte als het aantal niveaus worden aangepast, waardoor het geschikt is voor de opslag van verschillende soorten banden, afhankelijk van de behoefte.

Door de afwerking met epoxyverf is de stelling bestand tegen omgevingsfactoren en het verstrijken van de tijd. Als extra veiligheidsmaatregel is dit meubel voorzien van schroeven om het aan de vloer te verankeren.

Het is mogelijk een Picking bandenstelling alleen te gebruiken of een combinatie van verschillende Picking bandenstellingen te vormen. In dat laatste geval heeft u een beginmodule nodig en zoveel extra modules als u wilt. 

Wat is het verschil tussen een beginmodule en een extra module?

- Beginmodule: bestaat uit 4 verticale staanders en zoveel legborden als gewenst. Hij kan zelfstandig worden geïnstalleerd zonder dat hij aan een andere module moet worden gekoppeld. Deze module is altijd het beginpunt van een schap stellingen.

- Extra module: bestaat uit 2 staanders en zoveel legborden als gewenst. Hij moet altijd naast een andere module worden geplaatst, waarmee hij aaneengesloten stutten deelt, zoals op de afbeelding te zien is. 

Houd er rekening mee dat, om een schap bandenstellingen te vormen met een beginmodule en verschillende extra modules, alle modules dezelfde diepte moeten hebben, terwijl de hoogte en de breedte verschillend kunnen zijn.

Om de totale lengte van de installatie te berekenen, telt u 160 mm op bij de breedte van de beginmodule + 50 mm voor elke extra module die aan het schap wordt toegevoegd. Als extra veiligheidsmaatregel wordt aanbevolen de verschillende modules aan de vloer te verankeren met de schroeven die bij elk rek worden meegeleverd. Bovendien is het raadzaam een ruimte van 100 mm vrij te laten aan het begin en einde van het schap bandenstellingen.

Beoordelingen van dit product

Aantal beoordelingen:76
Gemiddelde score: 4.8 / 5
starstarstarstarstar
el 22/12/2023
starstarstarstarstar
5 / 5
Très bon produit materiaux
el 18/12/2023
starstarstarstarstar
3 / 5
La couleur reçue n'est pas celle que nous avons commandé.
el 24/07/2023
starstarstarstarstar
5 / 5
livraison rapide et de qualité

Gerelateerde producten

Gratis verzending vanaf €250 *
Online kortingen
Verzending in max. 7 werkdagen
Scherpe offertesinfo@ractem.be
+32 (0) 2 364 01 85

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00