Stevige metalen stellingen ideaal voor de opslag van zware ladingen per schap.

 

Op voorraad
Kwaliteit
5 jaar garantie
Bestseller
Picking stelling

Configuratie

308,25
incl. BTW
254,75€
TOTALE breedte: +210 mm. Tevens wordt een vrije ruimte van 100 mm aan elke zijde aanbevolen.
4000 Kg
975 Kg
-
+
308,25
incl. BTW
254,75€
  • Montagehandleiding
  • Technische specificaties
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen

  • Legborden per 50 mm in hoogte verstelbaar

  • Draagvermogen per niveau tot 975 kg

  • Zeer duurzame epoxyverf

De Picking stelling is de ideale oplossing voor handmatige opslag van zware lasten. Zij wordt aanbevolen voor het opslaan van dozen, pakketten en zware producten in grote hoeveelheden. Dit stevige orderverzamelrek is de koning in zijn categorie van stellingen voor zware lasten, met een draagvermogen tot 975 kg per legbord, waarbij het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld.

Een lineair stellingsysteem bestaat uit een beginmodule en zoveel extra modules als u nodig heeft om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Om een stellingsysteem te maken moeten alle modules dezelfde diepte hebben,  terwijl zowel de hoogte als de breedte per module verschillend kunnen zijn.

Om verschillende stellingen voor zware lasten te combineren hebt u nodig:

  • Beginmodule: deze module is altijd het beginpunt van een schap bestaande uit verschillende stellingen. De beginmodule bestaat uit 4 verticale staanders en zoveel legborden als gewenst. Hij kan zelfstandig worden geïnstalleerd zonder dat hij aan een andere module moet worden gekoppeld. 

  • Extra module: moet altijd naast een andere module worden geïnstalleerd, waarmee hij verticale staanders deelt, zoals op de onderstaande afbeelding te zien is. De extra module bestaat uit 2 staanders en zoveel legborden als gewenst.

Om de totale lengte van de installatie te berekenen, telt u 160 mm op bij de breedte van de beginmodule + 50 mm voor elke extra module die aan het schap wordt toegevoegd. Als extra veiligheidsmaatregel wordt aanbevolen de verschillende modules aan de vloer te verankeren met de schroeven die bij elke plank worden meegeleverd. Bovendien wordt aanbevolen een ruimte van 100 mm vrij te laten aan het begin en het einde van het schap.

De grootste troef van deze metalen stelling is dat het maximale draagvermogen per legbord (975 kg).gecombineerd wordt met vele configuratiemogelijkheden. Zo kunt u de hoogte (tot 3 meter), diepte (tot 1000 mm) en het aantal niveaus naar wens aanpassen. 

De legborden zijn om de 50 mm in hoogte verstelbaar; zo kan de stelling aangepast worden aan lading van elk volume. De legborden bestaan uit twee dwarsliggers en spaanplaten of melamine planken (zonder randbescherming) van 19 dikte of metalen legborden. Afhankelijk van de afmetingen van de legborden worden dwarsbalken ingebouwd om de sterkte en het draagvermogen van elk niveau te verhogen voor extra veiligheid.

Verder kunt u kiezen uit twee kleurencombinaties: grijs en blauw of oranje en blauw.

Beoordelingen van dit product

Aantal beoordelingen:612
Gemiddelde score: 4.7 / 5
starstarstarstarstar
el 15/06/2024
starstarstarstarstar
5 / 5
bon produits sauf erreur sur le suivi du conditionnement il manquait deux traverses sur un élément mais très vite corrigé par vos services .
el 07/06/2024
starstarstarstarstar
3 / 5
-Certains étagères étaient pliés (dommages de transport) -Il manquait quelques éléments à construire (barres d'écartement) - 1 insert d'étagère de trop
el 28/05/2024
starstarstarstarstar
5 / 5
Très bon produit, robuste et de qualité. Bonne modularité sur différentes hauteurs et largeur. Notices de montage et fiches techniques bien détaillées.

Gerelateerde producten

Gratis verzending vanaf €250 *
Online kortingen
Verzending in max. 7 werkdagen
Scherpe offertesinfo@ractem.be
+32 (0) 2 364 01 85

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00