Ideale accesoire voor voedselopslag op grijpvoorraad.

Op voorraad
Kwaliteit
Zonder schroeven en bouten
5 jaar garantie
Verchroomde manden

Configuratie

37,07
incl. BTW
30,64€

Geef uw winkel- of huisrekken een specifieke ruimte voor levensmiddelen met deze gaasmanden voor voedselopslag. Dankzij het geraffineerde ontwerp van verchroomd stalen meubilair en draadmanden van hetzelfde materiaal is deze combinatie zeer gebruikelijk in zowel winkelrekken als in woningen, waar zowel opslag als design belangrijk zijn. Deze manden voor verchroomde stellingen zorgen ervoor dat u beide heeft, ontdek wat ze nog meer te bieden hebben!

900
-
+
37,07
incl. BTW
30,64€
  • Technische specificaties
  • Hoogte: 105 mm

  • Ideaal voor voedselopslag

  • Verschillende breedtes en dieptes

Bewaar levensmiddelen zoals fruit, blikjes en conserven op een handige manier in deze speciaal ontworpen manden van verchroomd staal. Alle modellen opbergmanden zijn verkrijgbaar in één hoogte van 105 mm, terwijl ze verkrijgbaar zijn in een breedte van 900 mm en een diepte van 350 mm. Op die manier is het mogelijk de afmetingen te kiezen die het best passen bij de op te bergen producten.

Levensmiddelen moeten binnen handbereik zijn voor u en uw klanten. Het grote voordeel van deze chromen manden is dat ze niet alleen de opslagfunctie vervullen, maar ook een esthetische functie hebben. Dankzij hun mooie strakke ontwerp zijn rekken van verchroomd staal niet alleen geschikt voor magazijnen, maar ook perfect voor het tonen van producten aan klanten en voor de keuken in huis.

Hoewel deze schappen speciaal bestemd zijn voor de opslag van levensmiddelen, kunnen ze natuurlijk worden gebruikt voor elk voorwerp dat moet worden beschermd tegen vallen van de plank, wat wordt voorkomen door de opstaande verchroomde zijschotten.

De voedselopslagmanden maken deel uit van een breed assortiment verchroomd stalen accessoires waarmee u uw eigen rekken kunt ontwerpen. Als u advies op maat nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat wij u kunnen helpen de aanvullende artikelen te vinden die het beste bij uw behoeften of die van uw bedrijf passen.

Beoordelingen van dit product

Aantal beoordelingen:18
Gemiddelde score: 4.9 / 5
starstarstarstarstar
el 28/05/2024
starstarstarstarstar
5 / 5
Esthétiques et solides.
el 14/05/2023
starstarstarstarstar
5 / 5
parfait. Ractem propose des solutions nombreuses pour personnaliser ses étagères chromées et choisir l'ergonomie qu'on veut obtenir.
el 13/05/2022
starstarstarstarstar
5 / 5
Beau et solide. Très facile à monter.

Gerelateerde producten

Gratis verzending vanaf €250 *
Online kortingen
Verzending in max. 7 werkdagen
Scherpe offertesinfo@ractem.be
+32 (0) 2 364 01 85

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00