Set van 4 zwenkwielen voor serveerwagens en verchroomd stalen stellingen.

 

Op voorraad
Kwaliteit
Zonder schroeven en bouten
5 jaar garantie
Wielen (pack 4 stuks)

Configuratie

62,00
incl. BTW
51,24€

De set bestaat uit vier verchroomde wielen voor serveerwagens en stellingen van hetzelfde staal. Van deze vier eenheden hebben er twee een rem om de wagen of de stelling constructie te stoppen bij het laden of lossen of in het geval dat we deze willen ombouwen tot een vast meubel.

Afhankelijk van het type wagen of verchroomde stelling worden wielen gebruikt, die door hun diameter (75 of 100 mm) zijn ontworpen om een bepaalde gewichtsbelasting te dragen. Kies het  gewenste pakket wielen en verkrijg zo een makkelijk hanteerbare serveerwagen of verchroomde stelling.

-
+
62,00
incl. BTW
51,24€
  • Technische specificaties
  • 2 wielen met rem

  • Beschikbare diameters: 75 en 100 mm

  • Verpakkingen van 4 stuks

Binnen ons assortiment verchroomde stalen onderdelen hebben wij nog vele andere artikelen die zowel de stalen serveer- of etagewagen als de verchroomde stalen stellingen aanvullen. Een daarvan is de set met 4 rubberen stootbeschermers, ontworpen om botsingen en krassen te voorkomen.

Als u twijfels hebt over de configuratie van uw trolley of verchroomde rekken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze klantenservice, zodat wij u een persoonlijke aandacht kunnen geven.

Afhankelijk van het type wagen of verchroomde stelling worden verschillende wielen gebruikt, die dankzij hun diameter (75 of 100 mm) geschikt zijn om een specifieke gewichtsbelasting te dragen.

Binnen ons assortiment verchroomde stalen onderdelen hebben wij nog vele andere artikelen die zowel de stalen serveerwagen als de verchroomde stalen stellingen aanvullen en personaliseren.

Als u twijfels hebt over de configuratie van uw serveerwagen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze klantenservice, zodat wij u persoonlijke aandacht kunnen geven.

Beoordelingen van dit product

Aantal beoordelingen:48
Gemiddelde score: 4.9 / 5
starstarstarstarstar
el 28/05/2024
starstarstarstarstar
5 / 5
Même qualité de fabrication que l'étagère.
el 23/05/2024
starstarstarstarstar
5 / 5
Parfait
el 23/04/2024
starstarstarstarstar
5 / 5
matériels bon rapport qualité-prix conforme à la description

Gerelateerde producten

Gratis verzending vanaf €250 *
Online kortingen
Verzending in max. 7 werkdagen
Scherpe offertesinfo@ractem.be
+32 (0) 2 364 01 85

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00