Set met 4 rubberen stootbeschermers. Dit accesoire bedekt het bovenste deel van het wiel bedekt om mogelijke schade, krassen, etc. te voorkomen.

Op voorraad
Kwaliteit
Zonder schroeven en bouten
5 jaar garantie
Rubberen stootbeschermers (pack 4 stuks)

Rubber stootbeschermers zijn het ideale accessoire om wielen te beschermen tegen botsingen en schokken. Wielen zijn meestal aanwezig in verchroomde serveerwagens en verrijdbare stellingen, meubilair voor het dagelijkse vervoer van voorwerpen of documentatie van de ene plaats naar de andere op de werkplek. Ze zijn zeer gebruikelijk in winkels en werkplaatsen waar regelmatig een bepaalde reeks voorwerpen nodig is die lang en duur zouden zijn om met de hand te vervoeren.

  • Zwarte rubberen ring

  • Compatibel met 75 en 100 mm wielen

  • Verpakkingen van 4 stuks

  • Anti-schok beschermer

  • Technische specificaties
-
+
13,13
incl. BTW
10,85€

Bij het vervoer van voorwerpen zijn er vaak botsingen of stoten die schade aan de wielen kunnen veroorzaken. Daarom biedt Ractem u dit accessoire dat het bovenste deel van het wiel bedekt om mogelijke schade en krassen te voorkomen. Deze wielbeschermers voor trolleys zijn gemaakt van rubber en zijn compatibel met wielen van 75 en 100 mm. Deze zwarte rubberen ringen zijn heel gemakkelijk op het wiel te plaatsen om het te beschermen en zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 4, te gebruiken op elk van de buizen of palen.

Moet u de wielen van uw wagens beschermen? Verplaatst u uw verchroomde rekken in uw winkel dagelijks? Zo ja, dan zijn de anti-schokbeschermers een goede oplossing om de wielen te beschermen tegen slijtage en om veroudering tegen te gaan. Bevestig ze eenvoudig aan de bovenkant van de wielen en begin zo met het beschermen van uw bedrijfsmeubilair.

Als u vragen heeft over dit product, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor persoonlijk advies.

Gerelateerde producten

Gratis verzending vanaf €250 *
Online kortingen
Verzending in max. 7 werkdagen
Scherpe offertesinfo@ractem.be
+32 (0) 2 364 01 85

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00