Verchroomde roosterstelling van staaldraad ideaal voor opslag in winkels, kantoren, ziekenhuizen en woningen.

Op voorraad
Kwaliteit
Zonder schroeven en bouten
5 jaar garantie
Verchroomde stellingen

Configuratie

101,70
incl. BTW
84,05€
Aanbevolen wordt een ruimte van 50 mm vrij te laten aan elke kant.
150 Kg
-
+
101,70
incl. BTW
84,05€
  • Technische specificaties
  • Montagehandleiding
  • Eenvoudige montage zonder schroeven

  • Legborden per 25 mm in hoogte verstelbaar

  • Decoratief, met zorg verchroomd design

  • Draagvermogen per niveau tot 150 kg

Accesoires en toebehoren

Dankzij hun geraffineerde ontwerp zijn verchroomde rekken het ideale opbergsysteem voor winkels, kantoren, ziekenhuizen en woningen.

Naast hun decoratieve functie zijn deze verchroomde stalen rekken perfect voor het opbergen van documenten, gestapelde en uitgestalde voorwerpen of kantoormateriaal, omdat ze tot 150 kg gelijkmatig verdeelde belasting kunnen dragen.

Dit nette meubelstuk, gemaakt van hoogwaardig verchroomd staal, is ontworpen om verschillende voorwerpen met verschillende afmetingen op te bergen, waarvoor de schappen om de 25 mm verstelbaar zijn. Bij dit model kunt u ook het aantal niveaus van de stelling kiezen, evenals de hoogte (van 1500 tot 2200 mm), de breedte (van 600 tot 1500 mm) en de diepte (van 350 tot 600 mm).

Dit verchroomde model wordt gekenmerkt door de gebruikelijke veelzijdigheid van metalen stellingen, aangezien het individueel kan worden geïnstalleerd of een combinatie van verschillende modules. Dit model is ontworpen om de beschikbare ruimte optimaal te benutten.

Bovendien kan het zonder schroeven worden gemonteerd en zijn de onderdelen snel te monteren. Als u wilt weten hoe u een verchroomde stelling in elkaar zet, downloadt u de montagehandleiding op deze pagina en volgt u de eenvoudige stappen.

Een ander groot voordeel van dit modulaire chromen rek is dat het kan worden uitgerust met een groot aantal accessoires. Legborden, manden, handgrepen, wielen, displayplanken of flessenrekken zijn slechts enkele van de beschikbare verchroomde stalen onderdelen.

Op die manier zijn verchroomde rekken een aantrekkelijke optie, zowel voor thuis als voor een winkel of bedrijf, omdat u hiermee volledig gepersonaliseerde rekken kunt creëren die zijn afgestemd op de behoeften van de plek waar ze gebruikt zullen worden.

Als u twijfelt bij de aankoop van uw chromen rekken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag zodat ze perfect beantwoorden aan uw opslagbehoeften.

Beoordelingen van dit product

Aantal beoordelingen:204
Gemiddelde score: 4.8 / 5
starstarstarstarstar
el 28/05/2024
starstarstarstarstar
5 / 5
Pour une fois que les chinois arrivent à fabriquer quelque chose de qualitatif, il faut le noter.
el 23/05/2024
starstarstarstarstar
5 / 5
Très facile à ajuster !
el 17/05/2024
starstarstarstarstar
2 / 5
Le colis est arrivé très abimé, les 4 cotés étaient percés ! Inadmissible quand on paye ce prix ! Aucune protection du produit dans le carton !

Gerelateerde producten

Gratis verzending vanaf €250 *
Online kortingen
Verzending in max. 7 werkdagen
Scherpe offertesinfo@ractem.be
+32 (0) 2 364 01 85

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00